De WECUP 2.0

De duurzaamste re-use Cup van Nederland

EEN NIEUWE CUP

Welkom bij de club, nieuwe cup!

Een nieuwe cup: duurzamer en beter in gebruik voor ondernemers én consument. Nog fijner om uit te drinken, nog fijner om mee te werken en nog beter voor onze planeet. Gelukkig blijft de rest hetzelfde en zijn we nog steeds het duurzaamste re-use statiegeld to-go systeem van Nederland. Alleen dan in een nieuw jasje.

Nederlands kampioen

Onze nieuwe cup maken we in Waalwijk, lekker dichtbij. Zo verminderen we onnodig en vervuilend transport. Ook maken we gebruik van de Nederlandse zon. Met 6.690 zonnepanelen produceren we onze cup bij zonnig weer volledig van groene elektriciteit. 100% Nederlands. Dat is pas duurzaam bezig zijn.
DE WECUP IS DUURZAMER

100% Nederlands, 100% recyclebaar, 100 duurzaam. Zo is verduurzamen best leuk. 

GEMAKKELIJK SCHOON

Schoon, schoner, schoonst. De WeCup was je makkelijk af in de vaatwasser.

BPA vrij en voedselveilig

De WeCup voldoet aan alle eisen. Met een WeCup ben jij veilig én de planeet ook.

Drie cups, één deksel

Een kleine cappuccino to-go? Of toch liever een grote?

Met de WeCup 2.0 kan dat allemaal. De nieuwe cup krijg je in twee maten (200 ml en 300 ml), maar heeft nog maar één maat deksel.

Geen geklooi meer met het vinden van de juiste maat deksel dus.

En wist je dat de grote versie nu ook in transparante kleur beschikbaar is? Alle versies zijn voorzien van een nog dikkere isolerende en hittebestendige wand, dus jouw drankje blijft nog langer en beter warm.

 

Schoner dan schoon

Je WeCup schoonmaken? Een fluitje van een cent.

Dankzij de glanzende drinkrand zeggen we gedag tegen een matte drinkrand en restjes lippenstift of ander vuil. Hardnekkig vuil is hoe dan ook verleden tijd met de vernieuwde ronde binnenkant.

Water blijft niet meer achter als de cup de vaatwasser uitkomt en vuil blijft niet meer hangen in hoekjes of onhandige randjes.

Beter voor barista's

Ook barista’s houden van de WeCup 2.0

Door de golvende stapelrand is de WeCup makkelijk in gebruik voor ondernemers. Geen gedoe meer met het opstapelen van WeCups.

De golfstructuur zorgt voor lucht waardoor cups niet vacuüm zuigen bij het stapelen. Ook is de kleinste cup geschikt voor latte art. De kleine WeCup 2.0 ziet er nu uit als een koffiekop, waardoor barista’s creatiever kunnen zijn.

Het karakter van de Wecup 2.0

Wij zijn nog steeds jouw vertrouwde WeCup maar dan beter én duurzamer.

Reduce, re-use, recycle!

WeCup 2.0 bestaat uit polypropyleenkorrels (PP), een sterk en duurzaam materiaal. Één WeCup draait daarom jarenlang mee in ons re-use statiegeldsysteem. Aan iedere cup komt ooit een einde. Gelukkig zijn de WeCups 100% recyclebaar.

Als ondernemer nog niet voorzien van de nieuwe cup? Dat is helemaal geen probleem. We wisselen je oude cups om voor de nieuwe WeCups. De oude cups nemen wij weer mee. En inderdaad, ook die cups recycelen we!

WeCup is 100% Recyclebaar

Van polypropyleenkorrels tot WeCup. Van WeCup tot prachtige bloemenemmer. We houden een gezonde cyclus in stand.

op weg naar het ISCC- Certificaat

Met het ISCC-certificaat weten we zeker dat  de grondstof voor onze WeCups ontstaat uit herbruikbare bronnen. Nog even wachten!

Kies de categorie die voor jou van toepassing is: