Onze missie
is belangrijk

Plastic soup, vervuiling van drinkwater, onnodige CO2-uitstoot, natuurrampen, ofwel: klimaatverandering. Voor onze volgende generaties laten we graag een schone en leefbare planeet achter. Maar dan moeten we wel ergens beginnen. 

Noem het een speld in een hooiberg, maar een kleine aanpassing brengt een grote verandering teweeg.

Met Wecup gaan we als verbinder van ondernemer en consument voor een wegwerpbekervrij Nederland.

Met ons re-use statiegeld to-go systeem maken we Nederland op de korte termijn een stuk mooier en schoner. 

Het klimaatakkoord en de aankomende regels over single-use plastic leken ver weg, maar nu moet iedere ondernemer en consument er aan geloven. We moeten met zijn allen nog veel leren over de integratie van recycling (re-use) in ons dagelijks gebruik. WeCup gelooft in de omschakeling van single-use plastic producten naar re-use statiegeld producten. 

Zijn we er al? Nee, maar we zijn al héél goed op weg! Hoe meer ondernemers en bedrijven zich aansluiten, hoe groter de impact.

Verduurzamen doe je niet alleen. Daar hebben we iedereen voor nodig.

Consument WeCup. Met de herbruikbare koffiebeker van WeCup voldoe je direct aan de SUP wetgeving

Een duurzame visie met wecup

Wij zijn niet enkel een beker, wij zijn een duurzaam systeem

Het is 2050. De klimaatdoelen zijn gehaald en duurzaam ondernemen is de norm. Met de producten van WeCup draag je als ondernemer en consument direct bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en zwerfafval. Single-use producten zijn niet meer de norm, de re-use producten van WeCup wel.

WeCup zet zich in voor internationale gedragsverandering die zich uit in de omschakeling van single-use producten naar 100% recyclebare re-use statiegeldproducten voor een duurzame, onbezorgde en verbindende community.

Zo zorgen we samen voor elkaar en onze planeet.

 

WeCup it Together!

Meedelen in onze visie?

Benieuwd naar hoe het WeCup-systeem in jouw onderneming kan werken? Ontdek nu hoeveel onnodige kosten, CO2 en afval je kunt besparen met ons WeCup re-use statiegeld to-go systeem. 

Kies de categorie die voor jou van toepassing is: