eenvoudig naar hergebruik met wecup

Met onze grootzakelijke service stap je simpel over op herbruikbare koffiebekers en voldoe je aan de SUP (Single Use Plastic) -wetgeving.  Ons collect-clean & return systeem zorgt voor minimale impact op jullie organisatie. 

De voordelen

Corporate_Ontzorgen_WeCup

duurzaam

Eén WeCup vervangt rond de 1000 wegwerpbekers. Na 3 keer hergebruik is één WeCup al 15% duurzamer dan een wegwerpbeker. 

WeCup_voedselveilig_planeet

imago versterkend

WeCup draagt op een eenvoudige manier bij aan een duurzaam imago en tevreden medewerkers. 

Corporate_Regelgeving_WeCup

SUP compliant

Door gebruik te maken van onze herbruikbare bekers voldoe je direct aan de huidige SUP wetgeving. Gegarandeerd.

Hoe het werkt

Wij maken de overstap naar herbruikbare koffiebekers op jullie kantoor of  werkplek makkelijk. We sluiten zo veel mogelijk aan bij jullie huidige situatie.

Met flyers en bannering informeren we werknemers over de duurzame werkwijze en daarna halen we de gebruikte cups op en leveren schone. Zo makkelijk kan duurzaam zijn. En jullie voldoen meteen aan de huidige SUP wetgeving.

ontvang vrijblijvend advies

Over onze service

kwaliteit op maat

Met onze partner Naber leveren wij hoge kwaliteit bekers en kunnen we snel en makkelijk maatwerk leveren.  Jouw kleur en je eigen logo? You name it!

WeCup_100_Recycling

perfect herbruikbaar

WeCups zijn vrij van BPA (Bisphenol A), andere schadelijke stoffen en zijn geschikt voor elke vaatwasser. Ons motto: reduce, re-use, re-use, re-use. 

WeCup_100_Innovatie

persoonlijk

Wij maken het graag persoonlijk. Zo zorgen we voor de beste aansluiting op jullie wensen en sluiten we nauw aan bij jullie huidige werkwijze. 

Jij hebt vragen, wij de wecup

Overzichtelijk systeem, makkelijke integratie.

Wij maken de overstap naar herbruikbare koffiebekers makkelijk. Dit betekent dat we zoveel mogelijk aansluiten bij jullie huidige werkwijze. Hiervoor bekijken we samen jullie huidige logistiek en sluiten daar zo dicht mogelijk bij aan. Om de overstap zo succesvol mogelijk te maken leveren we communicatie rondom de implementatie en gedurende de dagelijkse praktijk.

Zo makkelijk kan duurzaam zijn.

 

Hoeveel herbruikbare bekers jullie nodig hebben op kantoor en andere werkplekken bepalen we samen op basis van het aantal aanwezige medewerkers, jullie huidige verbruik en jullie ambitie: naar hoeveel herbruikbare bekers per persoon streven jullie?

 

Ja dat kan! Vanaf een bepaald minimum bedrukken wij onze herbruikbare beker met jullie logo.

Wij halen minimaal één keer per week de gebruikte bekers op en leveren direct schone bekers. Wil je dat we vaker komen of heb je meerdere locaties? Samen bepalen we wat voor jouw bedrijf het beste is. 

De bekers worden binnen 24 uur na het ophalen gewassen door onze partner PAKT. Met hun speciaal voor herbruikbare kunststof bekers ontwikkelde wasstraat. De wasstraat bestaat uit verschillende compartimenten voor voorspoelen, wassen en naspoelen.  De bekers worden op zo hoog mogelijke temperaturen gewassen en nagespoeld zodat alle bacteriën gedood worden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de beker. We maken daarbij gebruik van het speciaal ontwikkelde wasmiddel en naglans. Deze elementen samen met het zelf ontwikkelede unieke droogproces zorgen voor duurzaam gewassen en hygienisch schone bekers.

De cups hebben 2 verschillende maten: 

  • 0,20 cl 
  • 0,30 cl 

De 0,30 cl variant hebben we ook in een transparante versie.

Uiteraard bepaal je zelf welke cups het beste bij jouw onderneming passen. Alle cups zijn makkelijk nestbaar en stapelbaar, goed afwasbaar en kunnen tegen een stootje.

Onze herbruikbare beker kan voor allerlei type dranken gebruikt worden. Wij adviseren hem te gebruiken voor koffie en thee en voor aanverwante dranken zoals warme chocomel en Wiener Melange. De WeCup is geoptimaliseerd voor het gebruik van dit type dranken waardoor o.a. de warmte lang behouden blijft.

Dat is afhankelijk van het aantal cups dat je bestelt en hoeveel er per maand gewassen worden. We hanteren daarbij een aantal staffels. Meer weten hierover? Neem dan even contact met ons op.

Dit is afhankelijk van het aantal wegwerpbekers dat jullie eerst gebruikten en hoeveel herbruikbare bekers jullie gaan gebruiken. Wij kunnen alle informatie leveren om deze berekening te maken of deze berekening voor je maken.

Standaard is onze WeCup grijs en we hebben een 0,3l transparante variant. We kunnen ze echter in (bijna) alle kleuren laten maken.

Dat weten we nog niet! Dat wil zeggen: we hebben nog niet meegemaakt dat een WeCup er mee ‘stopt’. Hij is ontworpen om 1000 wegwerpbekers mee te gaan. De enige redenen waarom een WeCup nu geen dienst meer doet zijn: als iemand er erg onaardig mee is omgegaan (op stampen en dergelijke), als iemand er met watervaste stift op is gaan schrijven waardoor we hem niet meer schoon krijgen of als iemand een bepaald soort lippenstift in overvloed heeft gebruikt dat er niet helemaal af gaat.

Wil je mee ontdekken hoe lang ze mee gaan?  

Plastic (kunststof) is door het huidige eenmalige gebruik in het verdomhoekje gekomen. Plastic staat nu synoniem aan dun laagwaardig materiaal dat één keer gebruikt wordt en daarna op grote schaal ons milieu vervuilt. In de basis is kunststof echter een goed materiaal als het zo gemaakt is dat je het heel vaak kan hergebruiken en als het materiaal, na alle keren hergebruikt te zijn, gerecycled kan worden.

Onze cup is van PP (Polypropeen), kan heel vaak hergebruikt worden en kan volledig gerecycled worden. Een prachtige closed loop is mogelijk.  Samen kunnen we zorgen dat het werkelijkheid wordt. Moet lukken toch?

Eén van de drie varianten is transparant en van onze bedrijfsvoering houden we ook graag 2/3e geheim 😊.

Nee hoor. We hebben niet veel geheimen, maar houden wel een paar unieke zaken zoals het ontwerp van de beker en het wasproces voor onszelf. WeCup werkt verder zo transparant mogelijk en is een 100% Nederlands bedrijf.  Onze cups en deksels produceren we dan ook in Nederland. Het recyclen van onze cups gebeurt ook in Nederland. Voor ondernemers hebben wij (bijna) geen geheimen. Vragen? Stel ze gerust. 

Kies de categorie die voor jou van toepassing is: