de WeCup-Fabriek: duurzame machine

Duurzame partners, duurzame producten

WeCup en Naber Plastics B.V vormen samen het epicentrum van de WeCup-fabriek. Bij Naber staan energiezuinige oplossingen, recyclen en groene innovatie-producten hoog in het vaandel. Bij ons ook!

Daarom realiseerden wij samen de laatste WeCup, 100% recyclebaar én 100% van Nederlandse bodem. Met deze duurzame partner en cup is WeCup het duurzaamste alternatief voor single-use verpakkingen in Nederland.

Nooit meer single-use plastic, nooit meer wegwerpbekers. Dat klinkt als muziek in onze oren

WeCup_100�_NL

100% NEDERLANDS

Nederland, oh Nederland. WeCup verlegt grenzen, we kleuren buiten de lijntjes. Maar we blijven 100% Nederlands. Geen onnodig en vervuilend transport. Gewoon productie op Nederlandse bodem.

WeCup_100_Recycling

100% RECYLEBAAR

Een mooie bloempot in je tuin gemaakt van gebruikte WeCups. Precies, we gooien niks weg en recycelen alles. Van materiaal tot WeCup en van WeCup tot mooie sierpot.

WeCup_100_Innovatie

100% innovatie

Altijd op zoek naar het beste van het beste: voor ondernemer, consument én planeet. In onze nieuwe cup is je drinken langer warm, maak je betere latte art en moeite met opstapelen is verleden tijd.

100% Nederlands

Het duurzaamste re-use statiegeldsysteem van Nederland.

Wij vervoeren geen WeCups op vervuilende containerschepen. Wij halen geen producten uit andere landen. Onze cup maken we gewoon in Waalwijk, lekker dichtbij.

Bij de productie van onze re-usable cup gebruikt Naber Plastics B.V de Nederlandse zon als elektriciteitsbron. Met 6.690 zonnepanelen behoort het dak van Naber tot het grootste glas-glas zonneproject van Europa. Dat betekent dat onze cup bij zonnig weer voor het grootste deel gemaakt wordt van groene elektriciteit.

WeCup is 100% Nederlands en daarmee het duurzaamste re-use statiegeldsysteem van Nederland.

WeCup_Geen-onnodig-vervoer

Géén onnodig vervoer

Een container op een vervuilend vrachtschip uit een ver land met goedkope productie? Nee, bedankt. Wij houden daar niet van. Waalwijk, it is. Makkelijk hè? Duurzaam bezig zijn. 

WeCup_groene_energie

Groene elektriciteit

6.690 zonnepanelen. Ja, dat lees je goed! Met 6.690 zonnepanelen maken we onze cup bij zonnig weer voor het grootste deel van groene Nederlandse elektriciteit.  

WeCup_ICSS_certificering

op weg naar ISCC-CERTIFICERING

Binnenkort plakken wij een ISCC-certificering aan onze polypropyleenkorrels. Met het ISCC-certificaat op zak weten we zeker dat  de grondstof voor onze cups ontstaat uit herbruikbare bronnen. 

100% recyclebaar

Onze cups zijn gemaakt van polypropyleenkorrels (PP), een sterk en duurzaam materiaal. Daardoor draait één WeCup jarenlang mee in ons re-use statiegeldsysteem. Maar zelfs aan de WeCup komt ooit een einde.

Gelukkig is de WeCup 100% recyclebaar. Van polypropyleenkorrels tot WeCup en van WeCup tot bloemenemmers. Zo gaan we samen met Naber op weg naar een circulaire economie. We gooien niks meer weg, maar gaan voor het re-use principe en houden een gezonde duurzame cyclus in stand.

Reduce, re-use en recycle!

Vanaf begin tot eind weten wij wat er gebeurt. Voor ondernemers geen geheimen, we zijn 100% transparant.

Kies de categorie die voor jou van toepassing is: