Bied jouw klanten een totaaloplossing voor duurzame re-usables.

Vergroot de winstgevendheid én verhoog de servicekwaliteit met de full-service oplossingen van WeCup. 

Geen gedoe, met het re-use systeem van WeCup.

Waarom wecup?

Corporate_Ontzorgen_WeCup

one-stop-shop

Als reseller van het WeCup systeem heb je een concept voor ieder type klant. Uiteraard kunnen we de WeCup co-branden en zorgen we voor effectieve distributie én een aantrekkelijke marge.

Reseller_Verhoog_Service_WeCup

Betere service

WeCup biedt volledige ondersteuning bij de implementatie van het systeem op locatie. Van statiegeld tot afwasservice, WeCup levert jouw klanten veel meer dan alleen een cup. 

Corporate_Regelgeving_WeCup

SUP-compliant

Met het re-use systeem van WeCup voldoen jouw klanten direct aan de nieuwe richtlijnen rondom single-use plastic per 1 januari 2024. Gegarandeerd. 

Onze oplossing

De WeCup

De WeCup is leverbaar in twee formaten, 200ml en 300ml. Onze deksel past naadloos op deze beide formaten. We kunnen naast onze standaard WeCup ook transparante cups leveren, al dan niet voorzien van co-branding. Bij grotere volumes zijn alle RAL-kleuren mogelijk voor cups en deksels. 

Full-service oplossing

We nemen jouw werk uit handen en helpen je niet alleen met het leveren van cups, maar met een complete oplossing voor jouw klant. We denken mee in klantcases, adviseren over implementaties en zorgen voor een duidelijk collect-clean & return systeem. 

Met de herbruikbare koffiebeker van WeCup voldoe je direct aan de SUP wetgeving

Over de cup

Lokaal geproduceerd

We produceren en recyclen al onze eigen cups in Waalwijk. Zo zorgen we voor een zo klein mogelijke footprint. 

WeCup_100_Recycling

volledig recyclebaar

WeCups zijn vrij van BPA (Bisphenol A), andere schadelijke stoffen en worden in Nederland gerecycled. Ons motto: reduce, re-use, recycle! 

WeCup_100_Innovatie

duurzaam

Eén WeCup vervangt rond de 1000 wegwerpbekers. Na 3 keer hergebruik is één  WeCup al 15% duurzamer dan één standaard wegwerpbeker.

ontvang vrijblijvend advies

Kies de categorie die voor jou van toepassing is: